Næring

Vår ambisjon er å bli en ledende aktør på logistikk i Vestfold. Oxfor Eiendom er en av de største aktørene i Vestfold som besitter unike næringstomter for logistikk og kombinasjonslokaler. Våre ulike områder gir stor fleksibilitet og åpner for at et bredt spekter av virksomheter med ulike behov skal kunne etablere seg nær E18. Vi har fokus på å bygge miljøvennlige og bærekraftige bygg, som er tilpasset leietakers ønsker og behov.

Næring

Borgeskogen

Borgeskogen næringsområde har siden etableringen på 90-tallet vokst i tråd med etterspørselen. Næringsparken fremstår i dag som en attraktiv lokasjon for ulike bransjer og bedrifter.
Vi ønsker å knytte til oss større aktører som ønsker å etablere seg i området og ønsker leietakere som kan være med på å berike Borgeskogen Næringspark ytterligere.

Finn ut mer
Næring

Horten Stasjon

Tomteområde på 44 mål i umiddelbar nærhet til Horten nye stasjon på Skoppum. Beliggenheten er optimal for bedrifter som ønsker god tilgjengelighet, med kort vei til E18, jernbane og fergeforbindelsen mellom Horten og Moss.

Finn ut mer